Experten på polyuretan

Vi ska bli störst i Norden på Formgjutna produkter i skummad Polyuretan och Elastomerer eller Solid Polyuretan!

Vi är ett nystartat företag där vi medarbetare har en lång samlad erfarenhet inom polyuretanbranschen. Nästan alla våra medarbetare har arbetat i branschen i mer än 30 år, det borgar för en god kvalité och ett brett kunnande. Vi är ISO- och Miljöcertifierade. Vi arbetar idag efter Lean-filosofin som genomsyrar alla våra processer. Vår drivkraft är att vi alltid vill förändra till det bättre efter varje arbetsdag.  Mottot ”ständiga förbättringar” genomsyrar allt vi gör.

Vårt mål är att alltid ligga steget före våra konkurrenter. Vi utvecklar ständigt nya materialtyper och teknik som minskar miljöpåverkan, utan att för den skull ge avkall på egenskaper som hållfasthet, styrka eller kvalitet. Vi arbetar inte med material som innehåller kvicksilver, ftalater, bly m.m eller med material som finns på Reach begränsningslista. Vi har material som idag är godkända för Svanen-märkning och Möbelfakta.  Vi är också stolta över att ha material som är biokompatibla i vår produktportfölj.

Vi hjälper kunder med polyuretanlösningar inom vitt skilda branscher, från gruv- och betongindustri till rehabilitering, fritid, inredning och offentliga miljöer. Genom att utveckla funktionella polyuretaninsatser som bidrar till att kunden får en bättre slutprodukt som håller en hög kvalitet med önskade egenskaper som t. ex. hållfasthet, isolering, stötdämpning och elastiska egenskaper. Vårt specialområde är att förädla våra kunders produkter.

 

”Vi lovar det vi kan hålla och håller det vi lovar”

Polyuretan

Polyuretan har överlägsna egenskaper som tätar, dämpar, skyddar och isolerar och används för en mängd olika ändamål i de flesta sorters industrier

Läs mer »
Pur-Gruppen

Vi är medlemmar i Pur-Gruppen, en organisation för ledande företag som levererar lösningar i polyuretan.

Läs mer »
Vår kvalitet

Vi är ISO certifierade enligt ISO 9001 : 2015 och miljö 14001 : 2015

Läs mer »