Offshore Industrin

POLYURETAN PRODUKTER FÖR OFFSHORE

Som en polyuretan specialist täcker och styrker vår styrka (PUR) produkter för olika tillämpningar inom offshoreindustrin. Våra material är oumbärliga för installation av rörledningar och kablar. Men även för böjningsbegränsare, kabelklämmor, pigs och många andra polyuretanprodukter har du kommit till rätt adress.

Polyuretan är ett unikt material. Vi kan anpassa materialegenskaperna till produktansökan. Det finns inga andra material i vårt sortiment, som är så flexibla och mångsidiga. Erfarenheten visar att PU-produkter kan vara lösningen på många tekniska problem.

Med stillestånds kostnaden till ett minimum behöver du lösningar som fungerar. Hårda och tuffa förhållanden kräver bra prestanda, våra polyuretanlösningar omfattar dessa faktorer och mer

: så att du kan hålla kostnaderna låga under produktens livscykel.

Vårt tekniska team granskar i detalj dina krav och föreslår den bästa lösningen, vare sig det är en vanlig eller komplex del. Vi kan tillhandahålla den kompletta tjänsten från prototyper till små och stora tillverkningar. Vi strävar efter att tillhandahålla kostnadseffektiva och hållbara lösningar som matchar dina specifika affärsbehov och behov. Fördelar med att arbeta med oss är: