MEDICINTEKNIK & REHAB

POLYURETAN PRODUKTER FÖR MEDICINTEKNIK & REHAB

Pur Partners medicintekniska & REHAB verksamhetsområden kan vi visa hur våra material verkligen kan komma till användning. vi kan tillverka riktigt mjuka dynor, armstöd eller sitsar som även är biokomatibla och även produkter med samma egenskaper som formsprutad plast i 80-90 shore D, Pur Partner har en gedigen kunskap om produkter för Rehab industrin.

Vi kan anpassa materialegenskaperna till vad kunden önskar, mukt eller hårt material.

Erfarenheten visar att Polyuretan-produkter kan vara lösningen på många problem,  god beständighet mot vatten och arbetstemperatur mellan -40 till +80 grader C är polyuretan extra lämpligt

Med stillestånds kostnaden till ett minimum behöver du lösningar som fungerar. Hårda och tuffa förhållanden kräver bra prestanda, våra polyuretanlösningar omfattar dessa faktorer.

Vi har mjuka material från 25 shore A till hårda upp till 80-90 shore D.

Vare sig det är en vanlig eller komplex del. Vi kan tillhandahålla den kompletta tjänsten från prototyper till små och stora tillverkningar. Vi strävar efter att tillhandahålla kostnadseffektiva och hållbara lösningar som matchar dina specifika affärsbehov och behov.

Våra produkter är till största del helt kundanpassade, men vi kan erbjuda våra egna arbetsmattor för att hjälpa personalen som jobbar på hårda golv.