MEDICINSK ENGINEERING & REHAB

POLYURETANPRODUKTER FÖR MEDICINSK TEKNIK & REHAB

Pur Partners medicinska teknik & REHAB affärsområden, vi kan visa hur våra material verkligen kan användas. vi kan tillverka riktigt mjuka kuddar, armstöd eller säten som också är biokompatibla och även produkter med samma egenskaper som formsprutad plast i 80-90 shore D, Pur Partner har en gedigen kunskap om produkter för rehabiliteringsindustrin.

Vi kan anpassa materialegenskaperna till vad kunden vill ha, mjukt eller hårt material.

Erfarenheten visar att polyuretanprodukter kan vara lösningen på många problem, god motståndskraft mot vatten och arbetstemperatur mellan -40 och +80 grader C, polyuretan är extra lämplig

Med stilleståndskostnaden till ett minimum behöver du lösningar som fungerar. Hårda och tuffa förhållanden kräver bra prestanda, våra polyuretanlösningar täcker dessa faktorer.

Vi har mjuka material från 25 shore A till hård upp till 80-90 shore D.

Oavsett om det är en vanlig eller komplex del. Vi kan erbjuda den kompletta tjänsten från prototyper till små och stora tillverkare. Vi strävar efter att tillhandahålla kostnadseffektiva och hållbara lösningar som matchar dina specifika affärsbehov och behov.

Våra produkter är för det mesta helt skräddarsydda, men vi kan erbjuda våra egna arbetsmattor för att hjälpa personalen som arbetar på hårda golv.