Gruvindustri

SOLID POLYURETAN PRODUKTER FÖR GRUVINDUSTRI

Ett av Pur Partners största verksamhetsområden är gruvnäringen. I de största gruvorna i Sverige och Norge, Frankrike, Canada och Australien finner ni våra siktmedia, avskrapare,  och vibrationsdämpare, samt våra tätningsskydd. Pur Partner har en gedigen kunskap om applikationer både under och ovan jord.

Solid Polyuretan är ett unikt material. Vi kan anpassa materialegenskaperna till vad kunden önskar.

Erfarenheten visar att PUR Gummi-produkter kan vara lösningen på många tekniska problem,  god beständighet mot vatten och arbetstemperatur mellan -40 till +80 grader C är polyuretan extra lämpligt

Med stillestånds kostnaden till ett minimum behöver du lösningar som fungerar. Hårda och tuffa förhållanden kräver bra prestanda, våra polyuretanlösningar omfattar dessa faktorer och mer

Vare sig det är en vanlig eller komplex del. Vi kan tillhandahålla den kompletta tjänsten från prototyper till små och stora tillverkningar. Vi strävar efter att tillhandahålla kostnadseffektiva och hållbara lösningar som matchar dina specifika affärsbehov och behov.

Våra produkter är till största del helt kundanpassade för att kunna lösa en funktionalitet och dess krav på slittålighet och elastisitet, men till viss del erbjuder vi även standardprodukter som Polyuretanplattor och även olika rundstavar eller fyrkantstav.